„Хеликон” обявява фотоконкурс на тема

„Детето в страната на книгите”

Общи условия

За участие във фотоконкурса на „Хеликон” „Детето в страната на книгите”, участниците трябва да качат своите снимки на адрес foto.helikon.bg. В конкурса могат да участват само авторски фотографии, независимо дали са направени с фотоапарат или с мобилен телефон. Селектираните творби ще бъдат качвани на страниците на „Хеликон” в интернет: www.helikon.bg  и www.lira.bg, където ще има специална секция „Фотоконкурс „Детето в страната на книгите”.

Изисквания към снимките

С колко снимки може да се участва в конкурса

Всеки участник има право да изпрати до 6 от снимки.     

Краен срок за получаване на снимките

30 май 2014

Определяне на победителите и награди

Победителите ще бъдат определени след решение на жури, съставено от специалисти в теорията и практиката на репортажната и художествената фотография.
Ще има и специална награда за снимка избрана чрез гласуване на потребителите в сайта на Хеликон и във Фейсбук страницата на Хеликон.

Ще бъдат раздадени следните награди:

Наградите ще бъдат обявени в рамките на Националния фестивал „Четящият човек”, който ще се проведе от 12 до 15 юни в град Бургас. Точната дата, място и час ще бъдат обявени своевременно.

Други условия

Участието в конкурса на „Хеликон” „Детето в страната на книгите” означава, че авторите са съгласни с условията на конкурса, както и, че снимките могат да бъдат използвани некомерсиално във визии за печатни и видео материали, популяризиращи конкурса.

Helikon.bg © 2013 Всички права запазени